vineri, 3 octombrie 2014

Cum sa porti o rochie scurta de mireasa!

Experimentarea unor tinute noi poate fi una dintre sursele cele mai inedite pentru a crea un aspect cu totul uimitor și șic, și ceea ce este cel mai spectaculos este faptul că aceste tinute ar putea servi pentru orice ocazie și stil. Printre aceste experimente și soluțiile inovatoare pentru care puteti opta, purtand o rochie mini de nunta este una dintre cele mai îndrăznețe lucruri pe care le puteți face vreodată. Deci, asta este ceea ce vom discuta acum, schimbul de câteva sfaturi de stil și trucuri despre cum să porti o rochie de mireasa scurta.

În primul rând, putem vorbi despre avantajele de a purta o rochie scurta. Purtand o rochie scurta ai șansa de a te distra și bucura de o zi la maxim, fara a te gandi la inconvenientele pe care va trebui să le confrunti atunci când dansezi, de exemplu. Acesta este motivul principal pentru care multe femei aleg mai ales acest tip de rochii pentru acea zi speciala. Pe de altă parte, multe fete încă nu reușesc să-și asume riscul de a opta pentru o rochie mini de mireasă în această zi mare. Dar noi ar trebui să reținem că acest lucru nu este absolut nici o noutate in lumea modei, deoarece chiar și în anii '70 doamnele s-au căsătorit în rochii mini de nunta și intr-adevar, aratau fermecator.

Alegerea formei potrivite pentru o rochie scurta!
Așa cum este si  în cazul alegerii oricarui articol de îmbrăcăminte, atunci când alegi o rochie scurta de mireasa, aceasta trebuie să se potrivească perfect cu figura ta. Astfel, sunt recomandate rochiile scurte pentru fetele care au:
• figuri delicate, înălțime medie și picioare frumoase
• caracter energetic și activ, astfel încât ea va fi în mișcare în mod liber toata ziua si noaptea
• planuri pentru o nunta retro
În plus, persoanele slabe si-ar putea condimenta aspectul cu ajutorul straturilor multiple și a detaliilor de pe rochie.
Accesorii pentru rochiile de mireasa scurte 
Următorul lucru la care trebuie să te gândeasti atunci când alegi o rochie scurta este alegerea accesoriilor de mireasa pentru completarea aspectul potrivit. Dacă doresti să pastrezi un aspect tradițional dar chic, este indicat sa optezi pentru tocuri delicate și elegante, sandale din dantelă, sau diverse forme de incaltaminte alba,cu toc.
În scopul de a-ti condimenta aspectul, poti folosi o curea intr-o alta nuanta, în scopul de a sparge aspectul monoton de rochie de culoare albă și de a crea un contrast. Potrivirea pantofiilor cu acea curea este o soluție perfectă.

Alte alternative care te-ar putea salva, dacă esti prinsa în dilema cu privire la alegerea unei rochii de mireasa lunga sau scurta, solutia este rochia scurta insa cu trena lunga detasabila, iar combinația de mini in față si lunga in spate poate parea fascinanta.

Mănuși lungi sunt urmatoarele accesorii ideale pentru rochiile scurte. Perlele sau colierele, accesorile de par cu cristale sunt ideale pentru rochiile scurte, de asemenea.
Deci, opteaza pentru rochiile de mireasa scurte și uimeste pe toată lumea cu aspectul tau fabulos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu