vineri, 19 septembrie 2014

3 elemente cheie in alegerea voalului de mireasa!

Peste 85% dintre fete vor purta un voal in ziua nuntii lor, desi cele mai multe dintre ele la început nu intenționează acest lucru, considerand ca voalul este de moda veche. Atunci cand va alegeti voalul de mireasa, gândiți-vă la trei elemente:
-lungimea voalului
-ornamentele si detaliile de pe voal
-pozitia in care va fi asezat voalul, pentru a se potrivi coafurii.
Lungimea voalului
Lungimea voalului pe care o alegeți va depinde de stilul de la nunta voastra. Un voal lung nu se va potrivi pentru o ceremonie mica, intima. La fel, un voal vintage sau o voaleta nu va funcționa într-o catedrală.

Cele trei lungimi de voal cele mai populare sunt : tip catedrală, pana la sold și pana la umeri.

Voalul catedrala este cel mai lung, de lungime completă și va veni la sfârșitul trenei; această lungime este dramatică și aproape eterica. Atat fetele mici de inaltime, cat si cele inalte, pot purta acest voal, fiind preferatul celor mai multe mirese.

Voalul pana la sold se termină efectiv la vârful degetelor. Acestea arata cel mai bine pe fetele inalte deoarece pe fetele minione le face să pară mai mici si sunt perfecte pentru nuntiile mai puțin formale.
Voalul pana la umeri. Acesta se află chiar dincolo de umeri și va funcționa la orice inaltime. Acesta poate fi simplu sau din mai multe straturi si este usor de purtat.

Broderia/detaliile
Există voaluri cu margine din panglică, marginile tăiate, cu margine din dantelă și multe alte modele. Asigurați-vă că alegerea dumneavoastră va  îmbunătățește aspectul, și vă rugăm să rețineți că voalul nu este accesoriul de spectacol - totul este despre tine în rochie!
Poziția voalului 
Cele mai multe fete isi imagineaza voalul pe partea de sus a capului lor, care se încadrează peste umeri și le ascunde spatele rochiei. Modul cel mai modern de a pozitiona voalul este să-l porti cat mai jos, chiar în spatele liniei urechilor. Acest lucru va însemna ca vei avea umerii goi si vei simti ,de asemenea, mai putina presiune.
Voalurile prezentate in imagini sunt disponibile pe site-ul www.imperiale.ro

joi, 18 septembrie 2014

Ce culori sa alegi pentru rochiile domnisoarelor de onoare?

Culoarea rochiilor domnisoarele de onoare este de multe ori punctul de plecare in privinta aspectului și culorilor de la nunta ta, asa ca este important sa obtii ceea ce-ti place. Culoarea rochiilor trebuie să fie adecvata pentru sezonul și stilul de la nunta ta, și să fie ceva care se potriveste si domnisoarelor de onoare pentru a arata bine.
 Aici sunt patru dintre cele mai populare culori pentru rochii din care te poti inspira:

Pastelurile tradiționale
Când ne gândim de rochiile domnișoarele de onoare, prima imagine care apare în capul nostru este, de obicei, o rochie roz girly, cu panglici si funde. Deși nuanțele pastelate și-au pierdut un pic din popularitate lor in privinta rochiilor domnișoarelor de onoare, multe mirese aleg încă din această paletă, mai ales pentru nuntiile din primavara sau vara. Bleu, lila, și galben lamaie sunt toate bune alternative la rozul pal, dar trebuie avut în vedere si faptul ca aceste culori sunt puțin probabil să flateze domnisoarele de onoare mai plinite, sau pe cele cu pielea palida.


Nuante mai inchise
Pentru un look elegant si sofisticat, care este deosebit de potrivit pentru o nunta de iarna sau pentru o nunta intr-un local pretentios, opteaza pentru culori inchise, cum ar fi maro ciocolata, rosu, bleumarin, gri sau verde închis. Acestea sunt mai atragatoare pentru majoritatea domnisoarele de onoare, și au, de asemenea, avantajul că rochiile pot fi purtate din nou si cu alte ocazii sociale, fara a parea rochii de domnisoara de onoare.

Negru și alb
Negru și alb sunt în prezent culorile foarte la modă pentru rochiile domnisoarele de onoare. Domnisoarele de onoare te vor iubi pentru totdeauna dacă le spui că pot purta rochii elegante negre sau albe, și poti adăuga întotdeauna un accent de culoare, cum ar fi o esarfa, un corsaj, sau pur și simplu un buchet viu colorat. Unii oameni cred că numai miresele ar trebui să poarte alb la nuntă, dar în anii trecuți, toate domnisoarele de onoare purtau alb pentru a deruta spiritele rele. Imbracarea domnisoarele de onoare in alb poate fi un aspect contemporan foarte modern, mai ales pentru o nunta de vara, si nu uita ca nu e batut in cuie ca doar mireasa trebuie sa poarte alb.
Colorate 
Una dintre cele mai fierbinti tendinte de nunta ale momentului o reprezinta rochiile domnișoarelor de onoare viu colorate. Ferește-te de rochiile in nuante de albastru cobalt, roz cald, jad, coral, și galben canar. Poti alege combinatii de culori vibrante; mai ales dacă ai o nunta de la mijlocul verii sau ai o temă tropicală.


miercuri, 17 septembrie 2014

4 motive pentru a alege o rochie de mireasa alba!

Albul este în mod tradițional o culoare de mireasă, și multe fete viseaza la ziua in care vor imbraca rochia alba sau in ultimul timp, ivory, pentru a merge pe culoar spre viitorul lor sot. Cu toate acestea, nu toate miresele prefera ideea unei rochii de mireasa alba, si unele ar prefera să poarte ceva un pic mai colorat.

Dacă nu te poti decide dacă o rochie de mireasa alba este alegerea potrivita pentru tine, aici sunt cateva argumentele pro pentru a te căsători în alb.
Te vei simti ca o mireasa
Nu e nimic care sa te faca sa simti ca te casatoresti decat o frumoasa rochie de mireasa alba. Imaginea de mireasa, intr-o rochie alba mare si cu voal poate fi un stereotip, dar acesta este un simbol de durată, și când vei vedea reflexia ta in tinuta de la nunta, te vei simti cu adevarat ca o mireasă.

Este tradițional 
În țările vestice este o traditie pentru mirese de a purta o rochie de mireasa alba; la urma urmei nu sunt multe ocazii când poti să te îmbraci intr-o rochie albă uimitoare. Este posibil ca in momentul in care te casatoresti, să nu simți nevoia de a ramane la traditional, dar, o data cu trecerea timpului, ai putea privi inapoi la fotografii si iti vei dori sa fi urmat calea traditionala, a unei rochii de mireasa alba.
Este simbolic 
Alb este vazut ca o culoare de mireasa, datorita sensurilor pe care le transmite. Albul simbolizeaza fericire și bucurie și o rochie de mireasa alba semnifică inocența si puritate. Pacea și începuturile proaspete sunt, de asemenea, asociate cu alb.
Te vei evidentia in mulțime
Dacă porti o rochie de mireasa alba, poti fii sigura ca nimeni de la nunta ta nu v-a mai purta aceiasi culoare. Eticheta comună spune oaspeților de a nu purta alb la o nunta, deoarece numai mireasa trebuie să poarte alb. Dacă doresti să fii imediat evidentiata în fotografiile de la nunta, albul este cea mai buna alegere.
Rochiile prezentate in imagini sunt disponibile pe site-ul www.imperiale.ro